sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja

Heippa taas parin viikon jälkeen!

Viime kerralla mainitsinkin vastoinkäymisistä ja lupasin niistä tarkemmin kertoa. Nooh, aina sitä sattuu työssä kaikenlaista ja varsinkin uudisrakennetussa hotellissa, jossa yllättäviä tilanteita tulee vähän väliä. Useimpien ovien kahvat ovat reistailleet, eräs asiakas meinasi jäädä huoneeseen jumiin, kun kahva irtisanoi itsensä.. Ja toisessa huoneessa oli pinimuotoinen vesivahinko, joka kylläkin on nyt saatu korjattua. Myös sade aiheutti ongelmia. Myös pari Nespresso keittimistä ei olekaan olleet täysin toimintakuntoisia. Näitä tilanteita tulee lähes päivttäin, mutta mitään niin vakavaa ei ole ollut, ettei tilannetta olisi saatu ratkaistua.

Asiakkaita on nyt mukavasti ollut hotellilla ja lähinnä eri euroopan maista. Olen siis vaihdellut ja testaillut edeleen pin-koodeja, laittanut huoneita asiakkaita varten kuntoon, käydyt hedelmäkaupassa kerran tai jopa parikin kertaa päivässä (hedelmäkauppiaat tuntevat minut jo nimeltä ja huutavat aina Hola Satu! ja kyselevät kuulumisia jne. On ollut mukava, kun kauppiaat hedelmkaupassa sekä lähiruokakaupoissa kassamyyjät sekä vartija ym. ovat jo tuttuja). Espanja ei vielä(kään) kunnolla taitu, mutta huomaa, että olen jo paljon paremmin oppinut ymmärtämään kieltä sekä muistamaan jo sanojakin ja pystyn paremmin kommunikoimaan espanjalaisten kanssa. Vaikka edelleen juttelukieli on se englanti.

Kävime myös yksi päivä Ainon kanssa ostamassa suuret määrät kahveja, maitoa, sokeria ym tarvikkeita ja seuraavana päivänä meinikin suurin osa ajasta niitä järjestellessä. Pääsin myös teippaamaan ja pullottamaan pesuaineita, sillä uusia pulloja tuli taas varmaan pari sataa kappaletta.

Koneella olen myös tehnyt töitä paljon, tein driveen kuvakollaasin huoneista, lisäsin kuvia Expediaa sekä päivitin mm. bookingin kuvia. Olen myös lähetellyt yhteydenottoja eri matkatoimistoihin täällä Fuengirolassa sekä lähiseudulla. Yhden sähköpostin ehdin Suomenkin päähän jo laittaa. Olen myös skannaillut kuitteja ja tehnyt ns. kirjanpitotyötä, joka on viime aikoina jäänyt vähemmällä muiden kiireiden takia. Saatiin saennettua skanneri nyt respaan työkeneelle niin sitäkin työtä on nyt helpompi tehdä. Kävin myös ostamassa kansion, rei'ittimen sekä teettämässä lisää avaimia.

Pitkään koneella työskentelyn jälkeen on mukava tehdä jotain fyysistä työtä välillä. Olenkin välillä siivoillut myös yleisiä tiloja, harjannut portaita, pyyhkinyt laseja jne. Myös somea pyrin päivittämään aina joutaessa. Päivät hotellilla ovat siis vaihderikkaita ja tylsistymään ja peukaloden pyörittelyyn ei aikaa (onneksi) jää.

Viikonloput ovat myös olleet aktiivisia, kotihommat jää yleensä lauantaille ja sunnuntaina olemme käyneet turistikirkon jumalanpalveluksessa klo.13. Nyt kun Janilla oli auto käytössä niin parina viimekin viikonloppuna olemme reissanneet sillä. Toissa viikonloppuna kävimme Marbellassa, siellä on superiso ostoskeskus (joku sanoi, että olisi Espanjan suurin.). Toissa sunnuntaina kävimme noin 100km päässä sijaitsevassa pikkukylässä, josta ajomme vielä Rondaan illalliselle. Söimme hyvä kasivspaellaa mukavassa ravintolassa, jossa saimme erittäin ystävällistä palveluakin. Nimi taisi olla Puerto Grande tai muu vastaava..

Viime torstaina olin vielä Pacosin majakalla perhekerhossa mukana, sillä Asta oli työmatkalla, joten kysyi minua sinne, sillä olihan kerhon toimintatavat minulle tuttuja viime kevään harjoittelusta.
Perjantaisin olemme taas olleet klo. 19-22 nuortenilloissa.

Eilen - lauantaina - Jani kävi vielä töissä ja sitten meillä oli tuhat asiaa hoidettavana, sillä tänä aamuna Janilla oli aikainen lähtö kentälle. Jani lähti nyt kuukaudeksi erään bändin mukaan kiertueelle eli jäin koiran kanssa keskenäni tänne.

Tänään on ollut todella lämmin päivä, tuntuu hassulta, kun on kuitenkin marraskuun 5. päivä. Mutta auringon takia niin paljon Espanjaa rakastankin. Laitan taas loppuun vielä kuvat, sillä teksti pysyy paremmassa järjestyksessä, knu ei lähde kuvia sotkemaan väliin..

Adios! :)

Onneksi on avaimet, sillä elektroniiin lukkoihin ei ole aina luottaminen.. 

Joulu tuli tännekin! Mekin kävimme jo ostamassa joulukuusen!! :D 

Deluxe Suitekin on nyt auki ja siellä on ollut jo majoittujia. 

Osassa huoneita on nyt myös liitutaulut, joihin kirjoitamme tervehdyket asiakkaille.
Ja joiltakin asiakkailta saa myös viestiä takaisin. :) 

Maisemia kylästä, jossa kävimme viikko sitten Janin kanssa.

Talot on siellä rakennettu kallioiden sisään! 

Maisemia Road Tripin varrelta.. 

Rondan ravintolassa. Alkupalat saatiin talonpuolesta. (Tuota keskimmäistä emme syöneet, sillä se on sikaa, eikä kumpkaan meistä sitä syö.. Nro 1 oli pala espanjalaista munakasta ja kolmas simpukkaa. :D) 

Täällä Halloween on ollut todella näyttävästi esillä joka puoella ja halloween bileitä järjestettiin vielä eilen yökerhoissa ja baareissa. Kadulla näki myös jos jonkinmoista asustetta ja lähes kaikki kaupat ja ravintolat oli koristeltu kurpitsoilla, luuraingoilla ym halloween härpäkkeillä..  

Toissapäivänä eräässä kahvilassa.. (aamupalaa iltaruuaksi :D) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti