sunnuntai 13. elokuuta 2017

Boutique X

Buenas tardes!

Täällä sitä taas ollaan ihana Espanjan auringon alla! 😍

Aloitin siis tämän lukuvuoteni heti työharjoittelulla. Alusta asti on suunnitelmissani ollut työllistyminen ulkomaille (Espanjaan), joten on ihan luonnollista, että teen harjoittelut täällä.
Löysin paikan tuttavien välityksellä ja niinhän ne parhaat asiat yleensä löytyvät, oli kyse sitten työpaikasta, harjottelupaikasta, asunnosta jne.

Tämänhetkinen harjoittelupaikkani on siis Fuengirolaan pian avautuva hotelli, Boutique X. Pieni 15 huoneen hotelli, joka kuitenkin tarjoaa asiakkailleen elämyksen laadullaan ja asiakaspalvelullaan.

Taustalla näkyy hotelli päiväsaikaan.
Hotelli iltavalaistuksessa




















Hotellissa on vielä viimeiset rakennustyöt kesken ja onkin ollut mukavaa päästä mukaan heti alusta asti ja voin sanoa, että jo ensimmäisen viikon aikana olen oppinut paljon uutta!

Yhteensä 80 avainta.. 
Olen päässyt suunnittelemaan mm. kaappien, huonekalujen, lamppujen ym. paikkaa ja ulkonäköä, lajitellut petivaatteita ja avaimia, sekä ollut mukana monen asian selvittelyssä ja suunnittelussa.

Päivät olen aloittanut siinä 11 aikoihin ja lopetellut klo. 18 jälkeen riippuen aina päivästä. Espanjassa yleensäkin on mañana meininki, mikä sopii joiltakin osin minulle erittäin hyvin, kun kelloa ei tihrusteta aina ihan minuutin päälle.
Taukotila/toimisto

Nyt olen viikonloppuvapaalla, mutta koska olin myös torstain vapaalla niin lupauduin selvittelemään, mistä saisi kampaamotason tuotteita tilattua edullisimmin, sillä Kiinasta tulevat hotellien shampoot ja hoitoaineet eivät laadultaan ole sitä, mitä hotelliin halutaan..
Vapaa-ajan siis olenkin käyttänyt joko hotellin asioiden selvittelyyn, koulutehtävien tekoon, kotitöihin ja kyllä vähän olen ehtinyt auringostakin nauttia. Poikaystäväni tulee ensi viikolla kotiin, niin sitten tulee enemmän liikuttua ulkonakin, mm. Malagassa on nyt feriat käynnissä, jossa aiomme yhdessä käydä.

Taukotilan/toimiston keittiö








Kelihän täällä elokuussa on todella helteinen, mikä toisaalta ei haittaa, sillä itse viihdyn niin paljon paremmin lämpimässä kuin kylmässä.

Eka viikko meni niin työn touhussa ja kaikkea uutta tuli niin paljon ja koko ajan, että kuvien napsiminen jäi vähäiseksi. Ensi viikolla sitten enemmän. Huoneista kyllä tulee todella kivat varmasti, kunhan ne on saatu kalustettua ja sisustettua loppuun! :)






1 kommentti:

  1. Oikein mukava oli lukea kuulumisia Espanjasta. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana uuden hotellin avauksessa.

    VastaaPoista