perjantai 18. elokuuta 2017

Remontti jatkuu

Toinen työviikko vierähtänyt ja aika hulinaa ollut!
Työpäivät olen aloittanut 10-11 aikaan ja lopetellut 18-19 välillä.

Huone vielä kesken

Sisustusta
Maanantaina saimme laitettua pari huonetta kuvauskuntoon - eli luvassa oli siis siivousta, sisustamista, pussilakanoiden ym. laittamista - että huoneesta saataisiin mahdollisimman viihtyisä ja asuttavan näköinen. Tietysti nyt rakkenustyötkin ovat osittain vielä kesken, niin huoneisiinkin tulee vielä muutoksia. Mutta hyvä fiilis, kun näkee jo konkreettisesti valmiita huoneita!

Mageita sisustuselementtejä!

Rappukäytäväkin sai valot
Room no. 2.
Taulu on todella hieno! 
Tiistaina sain tehtäväksi alkaa suunnittelemaan hotellin nettisivuja. Ville näytti minulle nettisivujen suunnitelman, jonne tekstit tulee siis suomeksi, englanniksi ja espanjaksi. Aloitin niiden teon ja jatkoin niitä myös keskiviikkona, jolloin tein osan päivästä etänä kotoa käsin.




Terassin lamput

Espanjalaisilla oli taas jokin pyhäpäivä, eli työmiehet olivat vapaalla ja rakennustyöt eivät siis edistyneet.
Noin kello 15.30 menin hotellille jatkamaan ja klo. 17 aikoihin poikaystäväni, joka saapui juuri Suomesta Espanjaan (ja joka on myös nyt hommissa hotellilla :D) tuli kentältä lähes suoraan hotellille, jossa Ville näytti paikkoja ja mitä hommia hotellilla olisi. Olin siinä mukana kierroksella.

Torstai meni lähes täysin nettisivujen kimpussa. Pääsin vähän myös tutustumaan booking.com:iin.

Koneenkin ääressä tuli vietettyä aikaa..

Perjantain eka huone vielä alkutekijöissä 



















Perjantaina pääsin siivoilemaan (hyvää virkistystä koneen ääressä istuskelulle!) ja sain pari huonetta lisää kuvauskuntoon!
Details

Työn touhussa

























Perjantain aikaansaannosta
Mutta nyt viikonlopun viettoon; täällä onkin nyt aikamoinen kuhina, kun turistikausi vielä käynnissä, joten rannat ja kadut ovat täynnä porukkaa aamusta ja läpi yön.

Töiden jälkeen on ehtinyt nauttimaan ilta-auringosta.
Turistikausi, rannatkin vielä täpötäynnä, vaikka alkaa
olemaan jo ilta.. 

Malagassa on vielä feriat käynnissä huomiseen asti ja tänään alkoi Fugessa olutfestivaalit (aka. Octoberfestit) Sohailin linnalla (joka on parin km päässä), joten ehkäpä siellä pyörähtämään. 😎


Buen fin de semana!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti