sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Yksi on nyt kaksi + joulujuttuja!

Näin se aika vierähtää ja huomenna alkaa viimeinen viikko harjoittelua tältä vuodelta. Neljä kuukautta on kulunut hujauksessa ja paljon on päässyt tekemään ja oppimaan niin työssä kuin elämästä Espanjasta muutenkin.

Toissa viikolla hotellilla aloitti uusi harjoittelija Anna, Helsingin Perhosta. Opiskelee myös matkailualaa ja valmistuu myös nyt keväällä. Ensimmäiset päivät pääsin opastamaan Annaa töissä ja käytiin läpi yhdessä hotellin toimintatavat. Loppuviikosta tein meille työvuorot ja nyt olemmekin tehneet vuorottain aamua ja ilta sekä viikonloppuja.

Työt ovat jatkuneet samalla mallilla, pari viimeistä viikkoa ovat kuitenkin olleet hiljaisempia. Silti päivät ovat täyttyneet huoneiden kuntoon laitosta, hedelmien hausta, siivouksesta ja muista tutuista hommista. Teimme myös Annan kanssa info-kansioita huoneisiin. Minä olen myös aina sopivissa väleissä päivittänyt instagramia ja facebookia.

Myös uusia juttuja on nyt hotellille suunnitteilla, esim. pyörävuokraus mahdollisuus (yhteistyö vuokrausfirman kanssa) sekä yhteistyö matkajärjestäjän kanssa. Nämäkin ovat todella hyviä lisäpalveluita, joita voi asiakkaille tarjota. Nyt myös kattoterassin kunnostustyöt ovat lähteneet käyntiin ja luultavasti piakkoin siellä voi jo rueta tarjoilemaan kunnollista aamupalaa asiakkaille. Onhan se kattoterassi muutenkin kiva paikka asiakkaalle viettää aurinkoista päivää.

Ilmat ovat Espanjassa nyt jo viilentyneet, päivällä auringossa kuitenkin tarkenee vielä hyvin. Joulun odotus on täällä jo hyvin näkyvillä, kun kaikki kaupat, ravintolat ja kadut ovat täyttyneet jouluvaloista ja -koristeista. Myös hotellilla on pikkukuusi, joka tuo ihanaa joulutunnelmaa respaan.

Laitan vielä muutaman kuvan loppuun. Hyvää ensimmäistä adventtisunnuntaita!

1. joulukuuta

Pyörän vuokraus koodilla -10%

Standard room (@hotelboutiquex)

Joulu tuli myös hotelliin!

Olin viime torstaina Suomi-koulun myyjäisissä auttelemassa. Varat myynnistä meni nuorisotyöhön. :)

Fuengirolan suuri joulupallo.. Valot välkehtivät ja musiikki raikaa klo. 19-21 välillä puolentunnin välein. Ja meni jatkoo tammikuun 6. päivään saakka.. Ps. Kuuluu hyvin myös hotelliin sisälle. 

Hotellin aulan seinälle heijastetaan mustavalkoelokuvia iltaisin.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti