sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Syyskuussa tapahtunutta: FB ja Insta nyt julki!

Niin se aika kuluu ja kuukausi vaihtui syyskuuksi..

Näkymä hotellista kadulle

Hotellissa asiat edistyvät pikkuhiljaa ja tällä viikolla saimme kannettua ylimääräiset roskat roskiin, kuten pahvilaatikot televisioiden ja suihkuovien asennusten jäljiltä. Siivooja Nancy aloitti nyt virallisesti hommissa, joten hän on siivoillut myös hotellilla huoneita ja käytäviä sekä pessyt ja mankeloinut liinavaatteita. Olin perjantain auttamassa viikkaamassa lakanoita, sillä ne ovat niin suuria, että niitä on hankala yksin taitella mankelointia varten.

Tällä viikolla pääsin myös oppimaan televisioiden asennusta ja niiden laittamista "asiakaskuntoon" eli äänen säätämistä esim. max volume (40) jne. Ei ollut ihan yksinkertainen homma sekään, onneksi asennusmiehet tulivat paikalle ja jo kolmen tunnin jälkeen telkkarit olivat kunnossa (paitsi yksi, josta puuttui antenninjohto jne..). No, se oli pientä, pääasia, että ne nyt toimivat!

Yhtenä päivänä myös pääsin jouduin tyhjentämään ja pesemään kaikki pienet "hoitoainepullot", koska "hoitoaine" olikin shampoo! Neljä silmäparia oli tekemisissä niiden putelien kanssa eikä kukaan huomannut! :D

Portaat on nyt maalattu ja lattiat lakattu
Sisustusta
Kotisivut saatiin päivtettyä nyt myös englanniksi ja espanjaksi ja pääsin myös perustamaan hotellille facebook ja instagram sivut. Tein myös yhden videonpätkän, jonka postasin molemmille sivuille. Hotellin nettisivut löytyvät osoitteesta boutiquex.es ja instagram sivut ovat @hotelboutiquex. Facebookista sivut löytyvät myös nimellä Hotel Boutique X, käykäähän tsekkaamassa ja tykkäämässä sekä seuraamassa!






Kotisivujen tekoa

Sain myös miettiä hotellin sisustusta mm. lamppujen paikkoja, ja Ville antoi minulle jopa vapauden miettiä johonkin huoneeseen koko sisustus, jos löytyy sopivia sisustuselementtejä!

Huone 104 taulu ja lamppu

Vapaapäivät meni nyt rentoillessa, tänään kävimme mm. rannalla nauttimassa auringosta pari tuntia, kova tuuli oli, mutta lämmintä näytti kännykän mittarin mukaan vielä yli 30 astetta.

Hasta luego!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti