sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Ensimmäinen varaus!

Kolmas viikko taputeltu ja hotellin ovet ovat vielä tiukasti kiinni asiakkailta, tällä hetkellä suurin syy on kunnon sähköjen puuttuminen..

Perjantaina hotelliin kuitenkin tuli jo ensimmäinen varaus, joten nyt täytyy pistää vipinää kinttuihin, että kaikki on valmiina ensimmäistä asiakasta varten.

Kahvitauko
Saimme kotisivut nyt auki suomenkielellä ja käänsin myös englanniksi niitä ja lähetin ne Ainolle, joka taas lähettää ne tarkistettavaksi sekä käännettäväksi vielä espanjakielelle. Lisäsin myös kuvia booking.com:iin ja tein muuta tietokonejuttuja joten koneen ääressä tuli vietettyä paljon aikaa tälläkin viikolla. Siivousta oli myös paljon, sillä pahvia ja roskaa on kertynyt asennuksien ja huonekalujen ym. jäljiltä.

Pullot teippeineen
Pääsinpä myös lakkaamaan kylpyhuoneenseiniä sekä liimaamaan teippejä pesuainepulloihin sekä liimaamaan ovistoppareita jnejne.

Seinien lakkausta

Työtäyteinen viikko oli tämäkin, päivät olivat noin klo. 11-18, ja paljon saatiin aikaseksi, mutta paljon on vielä hommaakin.
Näkymä hotellilta

Jännityksellä odottamaan mitä ensi viikko tuo tullessaan.

Pakko vielä mainostaa erästä kasvisruoka ravintolaa täällä Fuengirolassa, jonka löysimme eilen, Mezza Restaurante Vegano, todella hyvää ja maukasta ruokaa edullisesti!


Niin hyvää ruokaa! Ruuan kanssa viiniä, jälkiruuaksi suklaakakkua ja kookos"pannacottaa". Osan minun annoksesta söi Jani, mutta kuitenkin tuli niin ähky! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti